Schedule

Expo
Networking
Keynote
Concert/Show
Workshop

Spider-Man: Into the Spider-Verse

18u30

 - 

20u30

Meer info

18u30 20u30 Zondag 17 Maart 2024 varia-2
No items found.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

18u30

 - 

20u30

 |  

Budascoop

ANIMATIE / ACTIE / AVONTUUR | Bob Persichetti, Peter Ramsey en Rodney Rothman

2u | CA / US | 2018 | Engels en Spaans gesproken, Nederlands ondertiteld | Tickets: € 6

Wanneer de sinistere Kingpin een Super Collider bouwt, moeten alle Spider-People samenwerken om hun dimensies te redden. Zo komt Spider-Man, oftewel Peter Parker, in aanraking met Miles. Later sluit ook o.a. Spider-Man Noir zich aan bij het gezelschap. Alleen samen kunnen ze de evil professor een halttoeroepen.

De impressionante stemmencast telt onder meer Nicolas Cage, Mahershala Ali en Jake Johnson. Pictures Animation gebruikte bovendien een nooit eerder geziene mix van 3D en 2D comic-geïnspireerde tekeningen. Deze baanbrekende visuele stijl maakt van Spider-Man: Into the Spider-Verse een cruciaal vervolg in de Spider-Man-reeks. Daarnaast geeft deze film een frisse draai aan het alombekende originele verhaal.

De film wordt voorafgegaan door een exclusief live interview met Sam Verschraegen, ex-howest en nu animtor bij Walt Disney Animation Studios.

Jack & The Cuckoo-Clock Heart

16u

 - 

17u35

Meer info

16u 17u35 Zondag 17 Maart 2024 varia-2
No items found.

Jack & The Cuckoo-Clock Heart

16u

 - 

17u35

 |  

Budascoop

ANIMATIE / AVONTUUR / DRAMA | Stéphane Berla en Mathias Malzieu

1u35 | BE/FR | 2013 | Frans en Engels gesproken, Nederlands ondertiteld | Tickets: € 6

Jack werd geboren op de koudste dag uit de geschiedenis en heeft zijn hart voelen bevriezen. Madeleine, de horlogemaakster die hem in huis heeft genomen, heeft in zijn borstkas een klok getransplanteerd zodat zijn hart blijft kloppen. Maar als Jack op een dag verliefd wordt, zou zijn klok kunnen breken met de dood tot gevolg.

Een prachtig steampunk pareltje zoals er slechts weinig gemaakt worden!

Vos en Haas Redden het Bos

14u30

 - 

15u40

Meer info

14u30 15u40 Zondag 17 Maart 2024 varia-2
No items found.

Vos en Haas Redden het Bos

14u30

 - 

15u40

 |  

Budascoop

ANIMATIE/ FAMILIE | Mascha Malberstad

1u10 | NL/ LUX / BE | 2023 | Nederlands gesproken | Tickets: € 6

Wanneer Vos en Haas en hun vrienden merken dat het water van de beek stijgt, verandert in een rivier en vervolgens in een meer dat steeds groter wordt, moeten ze een oplossing vinden. Maar dat is niet gemakkelijk. Wanneer Uil verdwijnt en iedereen zich gaat gedragen alsof hij de baas is van het bos, worden de problemen alleen maar groter. Hoe kunnen ze het bos redden?

Na het megasucces van stop-motionfilm Knor is regisseur Mascha Halberstad terug met Vos en Haas redden het bos. Wederom een familiefilm, dit keer een3D-animatie. De film was recent nog te zien op het filmfestival in Berlijn. In het kader van FTI programmeren we een exclusieve vertoning van deze prachtige animatiefilm. Kersvers gedubd zodat jong en oud kan genieten van deze absolute topper!

Vos en Haas Redden het Bos werd gemaakt door het gerenommeerd Belgisch productiehuis Walking the Dog met medewerking van HOWEST alumni.

Open Technologie & Innovatiedag

10u

 - 

18u

Meer info

10u 18u Zondag 17 Maart 2024 varia
No items found.

Open Technologie & Innovatiedag

10u

 - 

18u

 |  

Zondag 17 maart opent Vlaanderen haar deuren. Ontdek hier de Kortrijkse innovatieve bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen die jou graag verwelkomen voor een blik achter de schermen. De ideale gezins- of familie-uitstap om geïnspireerd te geraken rond onze fantastische technologie en innovatie in Vlaanderen.

Opgelet: Doorgaans zijn de deuren op tussen 10u en 18u, maar deze uren kunnen verschillen per deelnemer.

De deelnemende bedrijven in Kortrijk:

Hogeschool VIVES

Ontdek hoe VIVES inzet op innovatie en technologie! Wees welkom in het VIVES INNOVATION CENTER (VIC) – tijdens de open technologie en innovatiedag van 17 maart van 10u tot 18u! Het VIC is het belevingscenter voor innovatie van VIVES.

Howest

Op zondag 17 maart nodigt Howest iedereen uit voor een bezoek aan de open innovatie- en technologiedag in de Budacampus. Ontdek hoe onze onderzoeksprojecten en innovatie oplossingen onze maatschappij ondersteunen.

NIELS ORENS

20u

 - 

20u45

Meer info

20u 20u45 Woensdag 20 Maart 2024 club-of-the-future
concert-show

NIELS ORENS

20u

 - 

20u45

 |  

LandMarck

Niels Orens (°1998) is een producer en visueel kunstenaar uit België. Gedreven door technologie is hij voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om geluid te genereren en de verschillende texturen van zijn cello te verkennen. Erkend door insiders als een natuurlijk talent (winnaar van Sound Track 2022 - een prestigieus concours georganiseerd door vooraanstaande locaties in België en VI.BE), kon hij nauw samenwerken met Max Cooper aan de productie van zijn aankomende album.

De harmonieuze samenhang tussen zijn akoestische en elektronische geluiden resulteert in een kleurrijk palet van emoties waarmee je ziel zich kan identificeren. Breakbeat beïnvloede ritmische patronen, ruimtelijk geluidsontwerp en diepe basgeluiden kenmerken zijn intelligente benadering van elektronische muziek.

Startersevent 2024

15u

 - 

22u30

Meer info

15u 22u30 Dinsdag 19 Maart 2024 startersevent
networking
keynote

Startersevent 2024

15u

 - 

22u30

 |  

Hangar K

Starten met ondernemen?

Dacht jij al eens na over het starten van een zelfstandige zaak? Of ben je net gestart en zit je nog met vragen? Dan ben jij een (pre)starter en moet je op dinsdag 19 maart 2024 in Hangar K zijn voor het startersevent, georganiseerd door Stad Kortrijk, Start@K, VLAIO, Hogeschool Vives, UNIZO & VOKA.

Bovendien gaat het startersevent door tijdens de week van FTI (16-21 maart), het 6-daags festival rond
technologie & innovatie. Binnen dit programma stimuleren we ook Kortrijkse starters om de uitdagingen van de toekomst aan te pakken.

Vanaf 15u00 gaan de deuren open en kan je aanmelden voor de sessies, die starten vanaf 16u00. Je kan kiezen uit verschillende infosessies. Om 18u30 is er een spotlightsessie van Onderzoekscentrum Vives, met aansluitend een ondernemerscafé!

BRECHT D (MOL RECORDS)

23u

 - 

24u

Meer info

23u 24u Woensdag 20 Maart 2024 club-of-the-future
concert-show

BRECHT D (MOL RECORDS)

23u

 - 

24u

 |  

LandMarck

Brecht D (ook bekend als Soane) is sinds de vroege jaren '90 bezeten van elektronische muziek en werkt sindsdien als DJ, promotor en decorateur. Sinds 2017 is hij ook de man achter MOL RECORDS, gevestigd in Kortrijk, waar al deze elementen samenkomen. Het label richt zich op IDM, downtempo elektronica en ambient zonder grenzen. In zijn DJ-sets wordt deze eclectische mix verder uitgebreid tot wat hij zelf 'spacedance' noemt, variërend van Italo disco en electro tot acid en techno. Spacedance in de Club of the Future!

NADIEM SHAH - 21/03

22u30

 - 

1u

Meer info

22u30 1u Donderdag 21 Maart 2024 club-of-the-future
concert-show

NADIEM SHAH - 21/03

22u30

 - 

1u

 |  

LandMarck

Een decennium lang drijvende kracht achter de muziekredactie van Studio Brussel. Besliste over de muziek in programma's als De Maxx en Sound of Sam, werkte mee aan Mish Mash en coördineerde dj-shows. Verantwoordelijk voor het lanceren van een lange, lange reeks dance hits, deel van ons collectief geheugen.

Tegenwoordig drijvende kracht achter het label Eskimo Recordings bij de Gentse platenfirma N.E.W.S. Records, waar hij dagelijks op zoek gaat naar de allerbeste nieuwe dansmuziek. N.E.W.S. werkt met artiesten als Aili & Transistorcake, Netsky, Todd Terje, Amelie Lens, Aeroplane en Brihang, is de thuishaven van heel wat platenlabels (o.a. Eskimo, Sdban, unday, Lektroluv) en brengt compilaties van The Greatest Switch, The Sound Of Belgium, Camping Belgica en Serious Beats uit.

Nadiem draait sinds jaar en dag solo, maar doet het ook graag b2b met Ilse Liebens. Regelmatig met Hakim Chatar en broer Imran Shah de baan op als Shoarma Soundsystem. Héél soms verder aangevuld met Faisal op SHAHTAR, het feest van twee maal twee broers. Eerder vormde hij met Gunther D en Gerrit K het onovertroffen Trash Radio aka Mish Mash Soundsystem - die van "de toeter"! Nadiem hostte vijf jaar Jupiler's House of the Bull op Rock Werchter en Les Ardentes, samen met MC Six. Maandelijkse residency in Charlatan, Gent.

Referenties nodig? Pukkelpop, Rock Werchter, Les Ardentes, Pole Pole, Dour, Lokerse Feesten, Marktrock, Crammerock, Laundry Day, Lotto Arena, Dreamville, Gladiolen, Playground, Student Kick Off, Kamping Kitsch, Charlatan..

Building Meaningful Tech Experiences for Music Artists & Fans

15u30

 - 

16u

Meer info

15u30 16u Donderdag 21 Maart 2024 ftr-conf
keynote

Building Meaningful Tech Experiences for Music Artists & Fans

15u30

 - 

16u

 |  

LandMarck

Building Meaningful Tech Experiences for Music Artists & Fans

Sprekers: Ewoud Herregat & Sarah Markewich - HOWEST & PXL

Hoe kunnen we de kracht van gametechnologie en geavanceerde audio combineren om te herdefiniëren wat een muziekervaring zou kunnen zijn? Deze vraag staat centraal in Virtual Music Experiences (VMX), een onderzoeksproject uitgevoerd door Digital Arts & Entertainment Research en PXL-Music Research. Ewoud Herregat en Sarah Markewich leiden je door enkele use cases.

Ewoud Herregat houdt de vinger aan de pols van de nieuwste gametechnologieën en zoekt naar innovatieve manieren om ze te integreren in allerlei industrieën. Met zijn achtergrond in game-prototyping en ervaring in het ontwikkelen van AR- en VR-toepassingen is hij op een missie om muziekervaringen voor het virtuele domein te creëren en verbeteren.

Als projectmanager helpt Sarah Markewich bij het coördineren van onderzoeksprojecten rond hoe gametechnologieën een industrie of bedrijf kunnen innoveren. Met een achtergrond in Media- en Communicatiewetenschappen, met een specialisatie in hoe VR kan worden gebruikt in journalistieke storytelling om empathie te versterken, is Sarah een grote fan van bewegende, immersieve ervaringen.

XR's Next Leap: Creating Immersive 3D Worlds from Simple Snapshots

15u

 - 

15u30

Meer info

15u 15u30 Donderdag 21 Maart 2024 ftr-conf
keynote

XR's Next Leap: Creating Immersive 3D Worlds from Simple Snapshots

15u

 - 

15u30

 |  

LandMarck

XR's Next Leap: Creating Immersive 3D Worlds from Simple Snapshots

Spreker: Kristof Overdulve - UDM Hasselt

In deze keynote duik je in de technologieën die vandaag hoogwaardige virtuele 3D contentcreatie mogelijk én toegankelijk maken voor iedereen met een camera. Kristof Overdulve neemt je mee in de toepassingen ervan in verschillende industrieën en legt uit hoe deze technologie nieuwe normen stelt voor het creëren en interageren met virtuele omgevingen.

Als onderzoeker bij EDM Hasselt richt Kristof zich op het snijvlak tussen Computer Graphics en Computer Vision om mooie, meeslepende visuele ervaringen te creëren. Zijn brede achtergrond in de industrie en zijn interesse in het oplossen van complexe problemen drijven hem in het vinden van elegante oplossingen voor significante problemen waarmee de industrie wordt geconfronteerd. Zijn onderzoek richt zich op het mogelijk maken van kosteneffectieve creatie van fotorealistische virtuele 3D-ervaringen door middel van machine learning.

Data & XR - a match made in heaven

14u30

 - 

15u

Meer info

14u30 15u Donderdag 21 Maart 2024 ftr-conf
keynote

Data & XR - a match made in heaven

14u30

 - 

15u

 |  

LandMarck

Data & XR - a match made in heaven

Spreker: Klaas Bombeke - UGent - imec

In deze keynote laat Klaas Bombeke je kennismaken met de verschillende manieren waarop sensorgegevens (bijv. biometrie) en data vanuit de XR-engine zelf (houdingen, interacties, blikken) het volledige potentieel van XR kunnen ontsluiten, waardoor het verandert van een puur entertainment in een robuust platform voor het meten en verbeteren van menselijke ervaringen.

Klaas heeft een achtergrond in cognitieve neurowetenschappen en is professor en senior onderzoeker bij imec-mict-UGent. Samen met zijn team onderzoekt, creëert en verbetert hij mens-technologie interacties door methoden en theorieën uit sociale en cognitieve psychologie, neurowetenschappen, communicatiewetenschappen en engineering te combineren. Een voorbeeld hiervan is het XR -framework ‘ExperienceTwin’. om menselijk gedrag te meten tijdens XR-training.

XR in Mediaproductie *only combi

14u

 - 

14u30

Meer info

14u 14u30 Donderdag 21 Maart 2024 ftr-conf
keynote

XR in Mediaproductie *only combi

14u

 - 

14u30

 |  

LandMarck

*XR Valley Congres = enkel voor combitickets

Spreker: Tom Verstappen - Thomas More hogeschool

In deze talk duik je in het gebruik van Extended Reality (VR, AR & MR) technologieën binnen de uitzendsector. Hoe kunnen deze technologieën worden geïmplementeerd in het verhogen van de kijkervaring alsook helpen bij het versnellen van het productieproces? Tom Verstappen neemt je mee aan de hand van het pilootproject ‘De Hacker’ uit een onderzoeksproject i.s.m. Sputnik Media.

Tom is een award-winning music editor en heeft zijn sporen verdiend bij het gerenommeerde Britse postproductie bedrijf Molinare waar hij aan tal van grote award winning documentaires werkte. Na dit buitenlands avontuur startte hij als onderzoeker bij de Duurzaam Ondernemen en Duurzaam Innoveren (DODI) unit van Thomas More en is hij docent aan de Mediaschool van Thomas More.

Learning Bytes Festival

9u

 - 

19u

Meer info

9u 19u Woensdag 20 Maart 2024 learning-bytes-festival
expo
keynote
networking
workshop

Learning Bytes Festival

9u

 - 

19u

 |  

Broelkaai 6

Explore the forefront of innovation as Learning Bytes Festival showcases the results of imec's research and innovation programmes on Smart Education and EdTech. Whether you're in education, training, or corporate learning, discover how digital technology can drive innovation in your practices.

Join us for several workshops and talks, delving into the realms of digital transformation, innovation, research, and technology in education and training. Be inspired by captivating keynotes and participate in engaging panel discussions that promise to enrich your understanding of the evolving landscape.

Proudly partnering with digiwijs for this unique edition, Learning Bytes Festival offers an interactive opportunity to explore personalized and media-savvy learning. Immerse yourself in hands-on workshops tailored for IT coordinators, teachers, and board members in kindergarten, primary, and secondary education.

Experience a unique edition of the Learning Bytes Festival this year, seamlessly integrated into the Festival about Technology and Innovation: FTI by Hangar K, an initiative of the Flemish Government.

MAX COOPER - 20/03

20u45

 - 

23u

Meer info

20u45 23u Woensdag 20 Maart 2024 club-of-the-future
concert-show

MAX COOPER - 20/03

20u45

 - 

23u

 |  

LandMarck

Max Cooper in Club of the Future. Waar elektronische muziek, visuele kunst en technologie samensmelten. Ervaar een unieke ervaring van geluid en beeld, gebracht door een ware pionier in multimediale kunst.

Live show Goose

20u30

 - 

23u

Meer info

20u30 23u Donderdag 21 Maart 2024 ftr-conf
concert-show

Live show Goose

20u30

 - 

23u

 |  

LandMarck

Afterparty FTR CONF met Goose.

Ervaar de unieke blend van elektronica en rock met Kortrijkse band “GOOSE" in Club of the Future op 21/03.

Networking drink + FTR CONF expo

18u30

 - 

20u30

Meer info

18u30 20u30 Donderdag 21 Maart 2024 ftr-conf
food-drinks

Networking drink + FTR CONF expo

18u30

 - 

20u30

 |  

LandMarck

Networking drink op FTR CONF

Keynote: Peter Hinssen 'How to Thrive in The Never Normal'

17u45

 - 

18u30

Meer info

17u45 18u30 Donderdag 21 Maart 2024 ftr-conf
keynote

Keynote: Peter Hinssen 'How to Thrive in The Never Normal'

17u45

 - 

18u30

 |  

LandMarck

Peter Hinssen is een erkende thought leader op het gebied van radicale innovatie en digitaal leiderschap. Als oprichter van nexxworks en docent aan gerenommeerde instituten zoals London Business School en MIT, brengt Peter een schat aan kennis en inzichten in hoe organisaties kunnen innoveren en aanpassen aan een digitaal tijdperk.

Keynote Lowie Vermeersch: Blurring the lines through motion

17u

 - 

17u45

Meer info

17u 17u45 Donderdag 21 Maart 2024 ftr-conf
keynote

Keynote Lowie Vermeersch: Blurring the lines through motion

17u

 - 

17u45

 |  

LandMarck

Lowie Vermeersch, met een achtergrond in design en voormalig designleider bij Pininfarina, zal zijn inzichten delen over 'de vervagende grenzen tussen thuis en kantoor'. Als ontwerper van auto's en mobiliteit zal hij dit doen vanuit het perspectief van beweging en laten zien hoe, aangespoord door nieuwe technologieën, de grenzen ook aan het vervagen zijn tussen onze voertuigen en werk- en woonplekken.

FTR CONF: Ontvangst

16u30

 - 

17u

Meer info

16u30 17u Donderdag 21 Maart 2024 ftr-conf
networking

FTR CONF: Ontvangst

16u30

 - 

17u

 |  

LandMarck

Ontvangst FTR CONF

GOOSE - 21/03

21u

 - 

22u30

Meer info

21u 22u30 Donderdag 21 Maart 2024 club-of-the-future
concert-show

GOOSE - 21/03

21u

 - 

22u30

 |  

LandMarck

GOOSE, een Kortrijkse band opgericht ruim twintig jaar geleden, blijft met hun nieuwe energieke en emotionele album 'Endless' vernieuwend klinken. Deze Belgische viermansband, die bekend staat om hun mix van elektronische muziek en rock, heeft zichzelf herontdekt door terug te keren naar hun roots en te focussen op hun onderlinge band. 'Endless', hun eerste album in vijf jaar, is een resultaat van hun gezamenlijke passie en experimenteerdrang in hun eigen Safari Studio's in Kortrijk. Hier vinden ze de vrijheid om te experimenteren en hun unieke geluid te ontwikkelen. De bandleden, elk met hun eigen persoonlijkheden en muzikale interesses, benadrukken het belang van hun groepsdynamiek. De samenwerking met de Franse producer Victor le Masne en de opnames in de beroemde Motorbass Studios in Parijs hebben het album naar een hoger niveau getild. Elk nummer op 'Endless' is doordacht en intens, van de rockgitaren en klinische elektronica tot de clubinvloeden en emotionele songwriting. GOOSE, nu bezig met een internationale tour, ziet 'Endless' als een nieuw begin, een bevestiging van hun artistieke vrijheid en onderlinge verbondenheid.

Yves Deruyter - 16/03

1u

 - 

3u

Meer info

1u 3u Zaterdag 16 Maart 2024 club-of-the-future
concert-show

Yves Deruyter - 16/03

1u

 - 

3u

 |  

LandMarck

Yves Deruyter is een Belgische DJ die zijn reis begon in 1985 binnen de bruisende nachtclubscene. Hij werd snel een legende, met optredens in iconische locaties zoals Cherrymoon, Extreme en Boccaccio. In 1992 lanceerde hij "Animals," een Belgisch clubanthem dat hem internationale bekendheid bracht en zijn carrière definieerde. Hij domineerde de EDM-festivalscene met optredens op evenementen zoals Mayday en Sensation Black.

Yves's impact op de EDM-arena ging verder met hits als "The House Of House" en "Calling Earth," die het moderne EDM-geluid vormden. In 2019 herleefde zijn carrière met remixes van zijn klassiekers door toonaangevende techno-DJ's. Tegenwoordig leidt Yves zijn eigen techno-label, YDR Records, en blijft hij indruk maken op podia over de hele wereld, van Tomorrowland tot Boiler Room.

Yves Deruyter blijft een levende legende in de EDM-scene, een DJ met een onuitputtelijke passie voor muziek en het vermogen om gedenkwaardige sets te creëren. Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van EDM, en hij blijft een invloedrijke figuur die de grenzen van elektronische muziek verlegt.

Jeroen Delodder - 16/03

21u

 - 

23u

Meer info

21u 23u Zaterdag 16 Maart 2024 club-of-the-future
concert-show

Jeroen Delodder - 16/03

21u

 - 

23u

 |  

LandMarck

Met meer dan 20 jaar ervaring als DJ en een ongeëvenaarde passie voor muziek is Jeroen Delodder een bekende naam in de muziekscene. Hij begon op zijn zestiende als party DJ en sinds 2012 is hij de DJ, presentator en samensteller van diverse programma's op Studio Brussel, waaronder Switch, The Greatest Switch, Studio Ibiza, Playground, The Sound Of Belgium, en meer.

Sinds januari 2023 deelt Jeroen zijn nieuwe muzikale ontdekkingen op donderdagavond op StuBru (en reserveert hij altijd 20 minuten voor Disco Donderdag). Op vrijdag en zaterdag kun je hem samen met Amber Broos horen in Untz, waar het feest nooit stopt.

Elke derde dinsdag van de maand presenteert Jeroen een Vinyl Only Session op Kiosk Radio. In de zomermaanden juli en augustus verzorgt Jeroen de muziek tijdens Camping Belgica en is hij te vinden op diverse zomerbars en grote festivals.

Jeroen is flexibel in zijn DJ-stijl, van club classics tot rave anthems, van retro classics tot house hits. Hij combineert de platen van The Greatest Switch met nieuwe nummers die in de toekomst klassiekers worden. Maar hij kan ook een allround party DJ zijn, met pop, hiphop, 80s, disco, funk en rock, omdat het draait om goede muziek en dansen, niet om genres.

Als het wat ingetogener mag, kan Jeroen zijn jarenlange ervaring inzetten om de juiste sfeer te creëren. Hij selecteert dan het beste uit zijn uitgebreide muziekcollectie om de perfecte soundtrack voor elk moment te leveren.

Jeroen heeft een indrukwekkende lijst van optredens op zijn naam staan, waaronder Extrema Outdoor, The Greatest Switch parties, Kompass, Fuse, Rock Werchter, Ostend Beach, Tomorrowland Winter, Music For Life, WeCanDance, en een opmerkelijke 24-uurs non-stop DJ-set op Studio Brussel. Hij is ook de vaste DJ van de Belgische Surfkampioenschappen en heeft zelfs trouwfeesten opgeluisterd.

Met zijn rijke muzikale ervaring en veelzijdige stijl blijft Jeroen Delodder een prominente figuur in de Belgische muziekscene.

Amber Broos - 16/03

23u

 - 

1u

Meer info

23u 1u Zaterdag 16 Maart 2024 club-of-the-future
concert-show

Amber Broos - 16/03

23u

 - 

1u

 |  

LandMarck

Amber Broos is een jonge DJ uit België met een ware passie voor muziek. Met haar eigen maandelijkse show op Tomorrowland's officiële radiostation One World Radio en als resident voor het toonaangevende Belgische radiostation Studio Brussel, laat ze haar publiek vergeten dat ze slechts twintig jaar oud is. Haar stijl is uniek: een combinatie van house, club en techno, meesterlijk gemixt en afgestemd op het publiek.

Met opvallende optredens op grote festivals zoals Tomorrowland, Tomorrowland Winter (Mainstage), Rock Werchter, Pukkelpop, Suikerrock, Lokerse Feesten en Ibiza's meest beroemde openluchtclub Ushuaïa, heeft ze bewezen een van de opkomende talenten te zijn in de Belgische muziekscene, bekend om haar energieke stijl en vrolijke dansvibes op het podium.

Nu volledig gericht op het produceren van muziek en het verder ontwikkelen van haar eigen geluid, maakt Amber haar debuut op het platenlabel Tomorrowland Music van Tomorrowland in mei 2023 met haar release 'Amok'. Met haar eerste optreden op het hoofdpodium van Tomorrowland gepland voor juli 2023, is Amber een opkomende ster die hier is om te blijven, klaar om festivals en dansvloeren over de hele wereld in vuur en vlam te zetten en haar muziek door fans over de hele wereld te laten horen!

Belevingsexpo 21/03

9u

 - 

18u

Meer info

9u 18u Donderdag 21 Maart 2024 futured
expo
networking

Belevingsexpo 21/03

9u

 - 

18u

 |  

Broelkaai 6

Broelkaai 6 wordt ‘omgebouwd’ tot het Onderwijs van de Toekomst. Hier zijn diverse ruimtes omgetoverd tot klassen van de toekomst, gericht op verschillende leeftijdsgroepen. Maak kennis met vijf soorten klasomgevingen: kleuterschool, lagere school, secundaire school, hoger onderwijs en levenslang leren. Verken een inspirerende showcase van educatieve technologie, samengesteld door Hogeschool Vives en KU Leuven KULAK. Hier zie je de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van onderwijs- en trainings technologie.

Belevingsexpo 20/03

9u

 - 

18u

Meer info

9u 18u Woensdag 20 Maart 2024 futured
expo
networking

Belevingsexpo 20/03

9u

 - 

18u

 |  

Broelkaai 6

Broelkaai 6 wordt ‘omgebouwd’ tot het Onderwijs van de Toekomst. Hier zijn diverse ruimtes omgetoverd tot klassen van de toekomst, gericht op verschillende leeftijdsgroepen. Maak kennis met vijf soorten klasomgevingen: kleuterschool, lagere school, secundaire school, hoger onderwijs en levenslang leren. Verken een inspirerende showcase van educatieve technologie, samengesteld door Hogeschool Vives en KU Leuven Kulak. Hier zie je de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van onderwijs- en trainings technologie.

Belevingsexpo 19/03

9u

 - 

18u

Meer info

9u 18u Dinsdag 19 Maart 2024 futured
expo
networking

Belevingsexpo 19/03

9u

 - 

18u

 |  

Broelkaai 6

Broelkaai 6 wordt ‘omgebouwd’ tot het Onderwijs van de Toekomst. Hier zijn diverse ruimtes omgetoverd tot klassen van de toekomst, gericht op verschillende leeftijdsgroepen. Maak kennis met vijf soorten klasomgevingen: kleuterschool, lagere school, secundaire school, hoger onderwijs en levenslang leren. Verken een inspirerende showcase van educatieve technologie, samengesteld door Hogeschool Vives en KU Leuven KULAK. Hier zie je de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van onderwijs- en trainings technologie.

Belevingsexpo 18/03

9u

 - 

18u

Meer info

9u 18u Maandag 18 Maart 2024 futured
expo
networking

Belevingsexpo 18/03

9u

 - 

18u

 |  

Broelkaai 6

Broelkaai 6 wordt ‘omgebouwd’ tot het Onderwijs van de Toekomst. Hier zijn diverse ruimtes omgetoverd tot klassen van de toekomst, gericht op verschillende leeftijdsgroepen. Maak kennis met vijf soorten klasomgevingen: kleuterschool, lagere school, secundaire school, hoger onderwijs en levenslang leren. Verken een inspirerende showcase van educatieve technologie, samengesteld door Hogeschool Vives en KU Leuven Kulak. Hier zie je de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van onderwijs- en trainings technologie.

Belevingsexpo 17/03

10u

 - 

18u

Meer info

10u 18u Zondag 17 Maart 2024 futured
expo
networking

Belevingsexpo 17/03

10u

 - 

18u

 |  

Broelkaai 6

Broelkaai 6 wordt ‘omgebouwd’ tot het Onderwijs van de Toekomst. Hier zijn diverse ruimtes omgetoverd tot klassen van de toekomst, gericht op verschillende leeftijdsgroepen. Maak kennis met vijf soorten klasomgevingen: kleuterschool, lagere school, secundaire school, hoger onderwijs en levenslang leren. Verken een inspirerende showcase van educatieve technologie, samengesteld door Hogeschool Vives en KU Leuven Kulak. Hier zie je de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van onderwijs- en trainings technologie.

Belevingsexpo 16/03

10u

 - 

18u

Meer info

10u 18u Zaterdag 16 Maart 2024 futured
expo
networking

Belevingsexpo 16/03

10u

 - 

18u

 |  

Broelkaai 6

Broelkaai 6 wordt ‘omgebouwd’ tot het Onderwijs van de Toekomst. Hier zijn diverse ruimtes omgetoverd tot klassen van de toekomst, gericht op verschillende leeftijdsgroepen. Maak kennis met vijf soorten klasomgevingen: kleuterschool, lagere school, secundaire school, hoger onderwijs en levenslang leren. Verken een inspirerende showcase van educatieve technologie, samengesteld door Hogeschool Vives en KU Leuven Kulak. Hier zie je de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van onderwijs- en trainings technologie.

Unwrap Arena 21/03

9u

 - 

18u

Meer info

9u 18u Donderdag 21 Maart 2024 unwrap-arena
workshop
concert-show
expo
keynote

Unwrap Arena 21/03

9u

 - 

18u

 |  

Budafabriek

Ontdek de Vlaamse game-industrie in de permanente Game Expo van Unwrap Arena. Leer hoe gamedevelopers een serieuze en haalbare carrièrekeuze zijn, en ontdek de grenzen van gametechnologie. In de E-sports Showcase schitteren opkomende Vlaamse e-sportstalenten in competitief gamen. Ga terug in de tijd met de Retro Game Experience en ervaar de evolutie van gaming, van vroeger tot nu. Ontdek hoe deze branche zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.


Unwrap Arena 20/03

9u

 - 

18u

Meer info

9u 18u Woensdag 20 Maart 2024 unwrap-arena
workshop
concert-show
expo
keynote

Unwrap Arena 20/03

9u

 - 

18u

 |  

Budafabriek

Ontdek de Vlaamse game-industrie in de permanente Game Expo van Unwrap Arena. Leer hoe gamedevelopers een serieuze en haalbare carrièrekeuze zijn, en ontdek de grenzen van gametechnologie. In de E-sports Showcase schitteren opkomende Vlaamse e-sportstalenten in competitief gamen. Ga terug in de tijd met de Retro Game Experience en ervaar de evolutie van gaming, van vroeger tot nu. Ontdek hoe deze branche zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.


Unwrap Arena 19/03

9u

 - 

18u

Meer info

9u 18u Dinsdag 19 Maart 2024 unwrap-arena
workshop
concert-show
expo
keynote

Unwrap Arena 19/03

9u

 - 

18u

 |  

Budafabriek

Ontdek de Vlaamse game-industrie in de permanente Game Expo van Unwrap Arena. Leer hoe gamedevelopers een serieuze en haalbare carrièrekeuze zijn, en ontdek de grenzen van gametechnologie. In de E-sports Showcase schitteren opkomende Vlaamse e-sportstalenten in competitief gamen. Ga terug in de tijd met de Retro Game Experience en ervaar de evolutie van gaming, van vroeger tot nu. Ontdek hoe deze branche zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.


Unwrap Arena 18/03

9u

 - 

18u

Meer info

9u 18u Maandag 18 Maart 2024 unwrap-arena
workshop
concert-show
expo
keynote

Unwrap Arena 18/03

9u

 - 

18u

 |  

Budafabriek

Ontdek de Vlaamse game-industrie in de permanente Game Expo van Unwrap Arena. Leer hoe gamedevelopers een serieuze en haalbare carrièrekeuze zijn, en ontdek de grenzen van gametechnologie. In de E-sports Showcase schitteren opkomende Vlaamse e-sportstalenten in competitief gamen. Ga terug in de tijd met de Retro Game Experience en ervaar de evolutie van gaming, van vroeger tot nu. Ontdek hoe deze branche zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.


Unwrap Arena 17/03

10u

 - 

18u

Meer info

10u 18u Zondag 17 Maart 2024 unwrap-arena
workshop
concert-show
expo
keynote

Unwrap Arena 17/03

10u

 - 

18u

 |  

Budafabriek

Ontdek de Vlaamse game-industrie in de permanente Game Expo van Unwrap Arena. Leer hoe gamedevelopers een serieuze en haalbare carrièrekeuze zijn, en ontdek de grenzen van gametechnologie. In de E-sports Showcase schitteren opkomende Vlaamse e-sportstalenten in competitief gamen. Ga terug in de tijd met de Retro Game Experience en ervaar de evolutie van gaming, van vroeger tot nu. Ontdek hoe deze branche zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.


Unwrap Arena 16/03

10u

 - 

18u

Meer info

10u 18u Zaterdag 16 Maart 2024 unwrap-arena
workshop
concert-show
expo
keynote

Unwrap Arena 16/03

10u

 - 

18u

 |  

Budafabriek

Ontdek de Vlaamse game-industrie in de permanente Game Expo van Unwrap Arena. Leer hoe gamedevelopers een serieuze en haalbare carrièrekeuze zijn, en ontdek de grenzen van gametechnologie. In de E-sports Showcase schitteren opkomende Vlaamse e-sportstalenten in competitief gamen. Ga terug in de tijd met de Retro Game Experience en ervaar de evolutie van gaming, van vroeger tot nu. Ontdek hoe deze branche zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.


FTR CONF

Learning Bytes Festival

Club of the Future

Unwrap Arena

FuturED

Startersevent

Varia

Varia 2

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²