Georganiseerd door
deze partners en sponsors

In samenwerking met deze partners

Nationale partners

No items found.

Hoofdpartners FTI by Hangar K

No items found.

Alle partners en sponsors

Edtech Station

<edtech/station> biedt ruimte aan onderzoekers, scholen en bedrijven om te experimenteren en samen te werken aan nieuwe educatieve technologieën voor het onderwijs en opleidingen in bedrijven.

Bedrijven en onderzoeksinstellingen van over heel Vlaanderen kunnen elkaar in <edtech/station> ontmoeten en samen projecten uitwerken. Op die manier beogen Hangar K en itec een netwerk aan EdTech bedrijven te creëren die samen internationaal sterker in hun schoenen staan. Concreet staat er in het <edtech/station> een demo- en exporuimte ter beschikking, zullen er workshops en studiedagen georganiseerd worden en kunnen startups en scale-ups er terecht voor advies en begeleiding. Het <edtech/station> zal ook het lidmaatschap van de European Edtech Alliance bestendigen.

Flanders Game Hub

Flanders Game Hub is een incubatie- en boostprogramma voor de game-industrie in Vlaanderen. Flanders Game Hub (of FGH) is er om getalenteerde gamebedrijven met een geweldig gameproject een boost te geven en hun groei te stimuleren zodat de hele game-gemeenschap in Vlaanderen kan bloeien. De coachingprogramma's zijn een van de vele initiatieven die de Flanders Game Hub zal faciliteren en ze zijn tweeledig. Afhankelijk van de maturiteit en de behoeften van je studio, maak je deel uit van het SPARK (incubatie) of IGNITE (boost) programma.

Hangar K & Stad Kortrijk

FTI maakt de ambities van Flanders Technology & Innovation (FTI) concreet en tilt het Vlaamse innovatie-ecosysteem symbolisch naar een hoger niveau van innovatie. Samen met 5 andere steden (Antwerpen, Gent, Brussel, Hasselt en Leuven) is Kortrijk ook één van de steden waar in maart 2024 het 10-daagse FTI innovatie- en inspiratiefestival plaatsvindt.

Hangar K verbindt starters met groeiambities en gevestigde ondernemingen op zoek naar inspiratie en innovatie. De focus ligt op digitale technologie.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²