Dans in de club van morgen

 - 

Immersieve muziektempel

Stap binnen in de wereld van immersieve video-installaties en beleef een onvergetelijke clubervaring. Visuals omringen je overal waar je kijkt: op gevels, plafonds, balken, zijwanden ... creëren ze een visueel spektakel dat een extra dimensie toevoegt aan de muziek. Premium geluid en projecties zorgen samen voor een totaalervaring die zijn gelijke niet kent. Dansen met de ogen open, dat is de boodschap in de Club Of The Future!

Music & visual artists

COMING SOON

Music artist

Amber Broos

Amber Broos

23u

 - 

1u

Zaterdag 16 Maart 2024

@

LandMarck

Amber Broos is een jonge DJ uit België met een ware passie voor muziek. Met haar eigen maandelijkse show op Tomorrowland's officiële radiostation One World Radio en als resident voor het toonaangevende Belgische radiostation Studio Brussel, laat ze haar publiek vergeten dat ze slechts twintig jaar oud is. Haar stijl is uniek: een combinatie van house, club en techno, meesterlijk gemixt en afgestemd op het publiek.

Met opvallende optredens op grote festivals zoals Tomorrowland, Tomorrowland Winter (Mainstage), Rock Werchter, Pukkelpop, Suikerrock, Lokerse Feesten en Ibiza's meest beroemde openluchtclub Ushuaïa, heeft ze bewezen een van de opkomende talenten te zijn in de Belgische muziekscene, bekend om haar energieke stijl en vrolijke dansvibes op het podium.

Nu volledig gericht op het produceren van muziek en het verder ontwikkelen van haar eigen geluid, maakt Amber haar debuut op het platenlabel Tomorrowland Music van Tomorrowland in mei 2023 met haar release 'Amok'. Met haar eerste optreden op het hoofdpodium van Tomorrowland gepland voor juli 2023, is Amber een opkomende ster die hier is om te blijven, klaar om festivals en dansvloeren over de hele wereld in vuur en vlam te zetten en haar muziek door fans over de hele wereld te laten horen!

COMING SOON

Music Artist

Goose

21u

 - 

23u

@

LandMarck

GOOSE, een Kortrijkse band opgericht ruim twintig jaar geleden, blijft met hun nieuwe energieke en emotionele album 'Endless' vernieuwend klinken. Deze Belgische viermansband, die bekend staat om hun mix van elektronische muziek en rock, heeft zichzelf herontdekt door terug te keren naar hun roots en te focussen op hun onderlinge band. 'Endless', hun eerste album in vijf jaar, is een resultaat van hun gezamenlijke passie en experimenteerdrang in hun eigen Safari Studio's in Kortrijk. Hier vinden ze de vrijheid om te experimenteren en hun unieke geluid te ontwikkelen. De bandleden, elk met hun eigen persoonlijkheden en muzikale interesses, benadrukken het belang van hun groepsdynamiek. De samenwerking met de Franse producer Victor le Masne en de opnames in de beroemde Motorbass Studios in Parijs hebben het album naar een hoger niveau getild. Elk nummer op 'Endless' is doordacht en intens, van de rockgitaren en klinische elektronica tot de clubinvloeden en emotionele songwriting. GOOSE, nu bezig met een internationale tour, ziet 'Endless' als een nieuw begin, een bevestiging van hun artistieke vrijheid en onderlinge verbondenheid.

COMING SOON

Lighting & set design

Arf & Yes

Arf & Yes

 - 

@

LandMarck

Arf & Yes, een internationaal bedrijf voor licht- en setontwerp, brengt meer dan 30 jaar ervaring in de entertainmentindustrie met zich mee. Ze hebben indrukwekkende projecten gerealiseerd waarin visueel concept samenvloeit met live optredens, muziek, mode en uitzendingen. Hun expertise omvat concept-, podium- en lichtontwerp voor internationale muziekprojecten, modeshows en nationale & internationale tv-formats.

Club of the Future vindt plaats op een verlaten industrieterrein dat is omgetoverd tot een futuristische club- en concertlocatie. Hier beleven bezoekers technologiegedreven ervaringen als nooit tevoren. Ludovic Beun en Arf&Yes, samen met andere Vlaamse toppers, brengen een ongekende visuele ervaring naar dit “future-proof” project.  

 

COMING SOON

Music artist

Max Cooper

Max Cooper

21u

 - 

23u

Woensdag 20 Maart 2024

@

LandMarck

Max Cooper, een meester in het samensmelten van elektronische muziek, visuele kunst, technologie en wetenschap, betreedt het podium met zijn unieke mixed-media aanpak. Samenwerkend met grote namen zoals Barbican, Zaha Hadid Architects en Dolby, creëert hij ervaringen die variëren van doorloop-lichtinstallaties tot baanbrekende immersieve geluidswerken en clubklare techno. Cooper’s werk, dat technologie benut en eert wat eerder kwam, raakt op een menselijke manier.

Zijn vierde studioalbum 'Yearning for the Infinite', ontstaan uit een opdracht van Barbican rond het thema 'Life Rewired', onderzoekt wat het betekent om mens te zijn in een door technologie gedreven wereld. Het project, bestaande uit film, webmedia en Cooper’s typerende weelderige en emotionele geluiden, vertelt over onze eindeloze honger naar meer, met indrukwekkende verhalen, abstracte visuals en audio.

Cooper, die concepten als emergentie, identiteit en oneindigheid verkent, biedt een totale onderdompeling in geluid, beeld en ideeën, die je uit je alledaagse realiteit haalt en naar iets nieuws brengt. Max Cooper is meer dan een muzikant, DJ of interdisciplinaire artiest – hij streeft ernaar om dieper inzicht en begrip te ontlokken.

COMING SOON

Music Artist

Yves Deruyter

Yves Deruyter

1u

 - 

3u

Zaterdag 16 Maart 2024

@

LandMarck

Yves Deruyter is een Belgische DJ die zijn reis begon in 1985 binnen de bruisende nachtclubscene. Hij werd snel een legende, met optredens in iconische locaties zoals Cherrymoon, Extreme en Boccaccio. In 1992 lanceerde hij "Animals," een Belgisch clubanthem dat hem internationale bekendheid bracht en zijn carrière definieerde. Hij domineerde de EDM-festivalscene met optredens op evenementen zoals Mayday en Sensation Black.

Yves's impact op de EDM-arena ging verder met hits als "The House Of House" en "Calling Earth," die het moderne EDM-geluid vormden. In 2019 herleefde zijn carrière met remixes van zijn klassiekers door toonaangevende techno-DJ's. Tegenwoordig leidt Yves zijn eigen techno-label, YDR Records, en blijft hij indruk maken op podia over de hele wereld, van Tomorrowland tot Boiler Room.

Yves Deruyter blijft een levende legende in de EDM-scene, een DJ met een onuitputtelijke passie voor muziek en het vermogen om gedenkwaardige sets te creëren. Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van EDM, en hij blijft een invloedrijke figuur die de grenzen van elektronische muziek verlegt.

COMING SOON

Creative director

Ludovic Beun

Ludovic Beun

 - 

@

LandMarck

Ludovic Beun staat bekend als de getalenteerde creative director achter o.m. de grote live shows van Charlotte De Witte. Hij heeft naast zijn ervaring in grote muziekshows (oa voor Oscar & The Wolf, Angèle, Bazart, …) ook zijn stempel gedrukt op de creatieve wereld als creative director voor verschillende media- & entertainment-merken. Zijn ervaring in het leiden van creatieve projecten voor zowel de media- als muziekindustrie heeft hem een vooraanstaande positie in de sector opgeleverd.

Club of the Future vindt plaats op een verlaten industrieterrein dat is omgetoverd tot een futuristische club- en concertlocatie. Hier beleven bezoekers technologiegedreven ervaringen als nooit tevoren. Ludovic Beun en Arf&Yes, samen met andere Vlaamse toppers, brengen een ongekende visuele ervaring naar dit “future-proof” project.

COMING SOON

Music artist

Jeroen Delodder

Jeroen Delodder

21u

 - 

23u

Zaterdag 16 Maart 2024

@

LandMarck

Jeroen Delodder, een ervaren DJ met meer dan 20 jaar in het vak en een diepe passie voor muziek, is een bekende naam in de muziekscene. Hij begon op zijn zestiende als party DJ en is sinds 2012 de DJ, presentator en samensteller van verschillende programma's op Studio Brussel, waaronder Switch, The Greatest Switch, Studio Ibiza, Playground, The Sound Of Belgium, en meer.

Op zaterdag 16 maart 2024 zal Jeroen Delodder optreden als DJ net voor het optreden van Amber Broos op Club of the Future. Hij deelt ook elke donderdagavond zijn nieuwste muzikale ontdekkingen op StuBru, met een speciale vermelding voor Disco Donderdag. Op vrijdag en zaterdag vormt hij samen met Amber Broos het dynamische duo in Untz, waar het feest nooit stopt.

Jeroen is flexibel in zijn DJ-stijl, variërend van club classics tot rave anthems, en van retro classics tot house hits. Hij combineert bekende platen met nieuwe nummers die in de toekomst klassiekers zullen worden. Maar hij is ook een allround party DJ die pop, hiphop, 80s, disco, funk en rock mixt, omdat het voor hem draait om goede muziek en dansen, niet om genres.

Of je nu op zoek bent naar energieke beats of een meer ingetogen sfeer, Jeroen Delodder heeft de ervaring en de veelzijdigheid om de perfecte soundtrack te creëren voor elk moment. Met een indrukwekkende lijst van optredens, waaronder festivals, clubavonden en speciale evenementen, blijft hij een prominente figuur in de Belgische muziekscene.

Audiovisuele revolutie in clubscene

Industriele loods wordt immersieve club

Club of the Future vindt plaats op een verlaten industrieterrein. In een magazijn dat is omgetoverd tot een futuristische club- en concertlocatie, beleef je technologiegedreven ervaringen als nooit tevoren.

Audiovisuele perfectie

We werken samen met Vlaamse spelers van wereldformaat om de beste visuele ervaring te creëren. Light designers Arf&Yes (Chanel, Dior, Charlotte De Witte, 2manyDJs ...) en art director Ludovic Beun (Charlotte De Witte, Oscar & The Wolf, de MIA's ...) maakten een verbluffend ontwerp dat niet eerder vertoond werd in ons land. De meest vooruitstrevende projectietechnologie brengt hun immersieve ontwerpen tot leven in de Club Of The Future.

News

No items found.

Partners

No items found.

Heading

12

 - 

12

12

@

12

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Block quote

Ordered list

 1. Item 1
 2. Item 2
 3. Item 3

Unordered list

 • Item A
 • Item B
 • Item C
Text link

Bold text

Emphasis

Superscript

Subscript

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Block quote

Ordered list

 1. Item 1
 2. Item 2
 3. Item 3

Unordered list

 • Item A
 • Item B
 • Item C
Text link

Bold text

Emphasis

Superscript

Subscript

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²

Behind The Scenes - Club of the Future

Wo 20/03

 | 

Music

 | 

Club of the future is 18+

Club of the Future - Amber Broos

Support Yves Deruyter & Jeroen Delodder

Za 16/03

 | 

Music

 | 

Club of the future is 18+

Club of the Future - Max Cooper

Wo 20/03

 | 

Music

 | 

Club of the future is 18+

Club of the Future - Goose

Afterparty by Nadiem Shah

Do 21/03

 | 

Music

 | 

Club of the future is 18+