Revolutie in autodesign: Lynk & Co Design investeert in DigiPHY systeem

In de wereld van autodesign staat er een revolutie op het punt om te beginnen. Lynk & Co Design heeft namelijk strategisch geïnvesteerd in het grensverleggende DigiPHY systeem van Granstudio. Deze gedurfde zet versterkt de positie van Lynk & Co Design als pionier in innovatieve methoden voor autodevelopment en duwt de grenzen van technologie verder in de richting van een duurzame en verbonden mobiliteitstoekomst.

Een sprong naar de toekomst van design

Een sprong naar de toekomst van design

Door het DigiPHY systeem te verwerven, zet Lynk & Co Design een enorme stap in het stroomlijnen van het ontwerpproces, het verminderen van de time-to-market en het optimaliseren van middelen. Het DigiPHY systeem is het geesteskind van Granstudio, een gerenommeerde interdisciplinaire studio voor autodesign en mobiliteit, die wordt geprezen om haar visionaire benadering van ontwerp en innovatieve oplossingen. Deze baanbrekende technologie zet een nieuwe standaard voor XR (Extended Reality) zitbanktechnologie in de auto-industrie.

DigiPHY smelt naadloos de fysieke en digitale werelden samen

DigiPHY smelt naadloos de fysieke en digitale werelden samen en omarmt een benadering van ontwerp die gericht is op de gebruikerservaring, wat de manier waarop ontwerp- en engineeringteams samenwerken revolutioneert. Het is ontworpen door ontwerpers voor ontwerpers, volledig ontwikkeld door Granstudio, wat ervoor zorgt dat het precies aansluit bij de behoeften van de industrie.

Stefan Rosén, Senior Vice President bij Lynk & Co Design, is enthousiast over de overname en zegt: "Onze overname van het DigiPHY systeem van Granstudio markeert een transformerend moment voor Lynk & Co. We zijn toegewijd om de grenzen te verleggen op het gebied van autodesign en technologie, en dit innovatieve systeem is een gamechanger. Met het DigiPHY systeem kunnen we uitzonderlijke voertuigen efficiënter creëren, de doorlooptijden en kosten verminderen, en tegelijkertijd onze hoge normen handhaven."

De kracht van DigiPHY:

  • Versneld ontwerpproces: Lynk & Co Design kan innovaties sneller op de markt brengen, waardoor doorlooptijden worden verkort en ontwerpkwaliteit wordt gestimuleerd.
  • Gebruikersgerichte ontwerpbenadering: DigiPHY plaatst de complete ontwerpervaring centraal in het besluitvormingsproces, wat zorgt voor oplossingen die gericht zijn op de gebruiker.
  • Kostenbesparing en duurzaamheid: Door de behoefte aan fysieke kleimodellen te verminderen, is Lynk & Co Design klaar om aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren, terwijl het perfect aansluit bij haar toewijding aan duurzame praktijken.
  • Verbeterde samenwerking: Teams die zich op verschillende locaties bevinden, kunnen nu naadloos samenwerken, waardoor een omgeving van innovatie en creativiteit ontstaat die geen grenzen kent.

Over Granstudio:

Granstudio is een internationaal erkende mobiliteitsontwerpstudio met een team van 60 ontwerpers, ingenieurs en mobiliteitsexperts die werken aan alle aspecten met een 360° systemische mobiliteitsbenadering. Projecten omvatten het ontwerp van auto's zoals de Dallara Stradale, Lightyear One en Drako Dragon, state-of-the-art HMI-systemen, slimme mobiliteitsoplossingen en -diensten, en stadsverkeersplannen. Deze diversiteit van projecten sluit aan bij hun visie dat alle samenwerkende aspecten van mobiliteitsontwerp zich moeten richten op het creëren van de juiste synergie tussen gebruikerswensen en contextuele behoeften.

Wist je dat...

Lowie Vermeersch van Granstudio komt spreken op FTR CONF? Hij heeft het over 'The blurring lines between home and the office'. Zet donderdag 21 maart 2024 in je agenda!

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²